Så får du bort kroppshår permanent – inget behov av varken vaxning eller rakning

Det blir väldigt tröttsamt i längden av att hela tiden behöva vaxa eller raka bort oönskat kroppshår. Och det kommer tillbaka snabbt igen, vilket känns hopplöst.

När man rakar eller vaxar kan det ibland orsaka ärrbildning eller rodnad i huden. Men nu finns det en enkel och väldigt smidig metod som hjälper dig att avlägsna kroppsbehåring.

Den är dessutom smärtfri.

Det är 100% effektivt och du kommer bli av med ditt oönskade kroppshår permanent. Glöm alla gånger du behövt raka dig för hand med ett halvdålig resultat.

Vi är många som tampas med oönskad hårväxt på benen, bikinilinjen och armhålorna. 

En kvinnas hår, så vackert på huvudet men ofta så hatat på kroppen. Kroppsbehåring har i vår kultur länge varit en fråga om skönhet men också stundom en fråga om politik. Att våga vägra rakning har varit och är också fortfarande en av symbolerna för att inte låta sig luras av den kvinnoförnedrande modevärlden.

Faktum är dock att både kvinnor och män under 100-tals år gjort sig fina genom att avlägsna hår från kroppen. Grottmännen använde sig av snäckskal, på 1700-talet rekommenderades pulveriserad kattavföring i en blandning av vinäger.

En bra hyvel är det snabbaste sättet till lena ben, men man måste raka sig ofta och helst tillsammans med rakskum för att minska risken för skärsår. De flesta klarar ett par dagar innan de behöver raka på nytt, men med kraftig hårväxt kommer stubben dagen efter.

I klippet nedan ser du hur man förbereder appliceringsmetoden och sen är ditt oönskade kroppshår ett minne blott.

Dela klippet med dina vänner så de också får ta del av detta!

Sponsrat innehåll

Andra läste även