Susie Torres från Kansas City trodde att hon hade vatten i örat och tog en tur till doktorn. När sköterskan kollade hennes öra sprang hon plötsligt ut ur rummet.

Susie hade länge besvärats av vad hon trodde var vatten i örat. När det inte såg ut som att det skulle gå över ringde hon läkaren. 

Men innan hon gick till läkaren var en sjuksköterska tvungen att titta in i hennes öra.

”Hon sprang ut och sa: ”Jag ska hämta ett par personer till”, säger Susie till 41 Action News .

Sedan sa hon: ”Jag tror att du har en insekt där inne.”

Giftig spindel

Susie var ganska lugn vid det här laget. Hon visste inte vilken sorts insekt hon hade inne i örat, och tänkte att det förmodligen inte var särskilt farligt. Men så kom sköterskan tillbaka och sa att det var en spindel Susie hade i örat.

”De hade många instrument, och de utförde sin magi och fick ut den”, säger Susie.

”Jag är verkligen rädd för spindlar”

Läkarna berättade senare för Susie att det var en brun enstöring spindel. Denna spindel är ganska giftig. Och ett bett från denna spindel kan leda till muskelvärk, svettning, huvudvärk, illamående, feber och i sällsynta fall död.

Enligt amerikanska hälsomyndigheter bör alla som bitits av denna spindel omedelbart uppsöka läkare. Lyckligtvis hade inte spindeln bitit Susie

”Jag trodde aldrig att de kunde krypa in i mitt öra eller någon annanstans på min kropp”, säger en livrädd Susie efter händelsen.

Hon har ingen aning om hur spindeln kom in i hennes öra. Men hon säger att hon kommer att vidta några försiktighetsåtgärder framöver nu.

”Jag satte bomull i öronen innan jag gick och la mig igår, eftersom jag inte hade några öronproppar”, säger hon.

”Jag är verkligen rädd för spindlar”, fortsätter hon.