Stora kärleksmissen i Bonde söker fru – Linda Lindorffs avslöjande: ”Totalt bortgjord”

Bonde söker fru fyller 15 år.

Nu berättar programledaren Linda Lindorffs om en av de största kärleksmissarna som har skett i programmet under åren.

”Oförglömligt”, skriver hon.

Bonde söker fru är i full gång och precis som vanligt är det flera bönder och brevskrivare som hoppas på att hitta kärleken. Men till skillnad från tidigare år, skiljer sig den här säsongen lite extra.

Bonde söker fru firar nämligen 15 år och för att uppmärksamma det lite extra har produktionen bestämt sig för att fira med två jubileumsprogram.

På Linda Lindorffs blogg skriver hon om de unika avsnitten.

”I år fyller Bonde söker fru 15 år och vi har därför spelat in två fantastiska jubileumsprogram där vi bjudit in många av våra gamla favoriter och pratar minnen av alla de slag. Det blir allt från nakenchocker och pinsamma speeddejter till passionerade kyssar och frieri. Det är en nostalgitripp av rang men också så härligt att se alla dessa bönder tillsammans i studion.Jag blev själv så rörd av att se alla de här fina människorna plötsligt sitta tillsammans som en enda stor bondefamilj. Åren som gått med alla minnen nu samlade på ett och samma ställe.”

Hon fortsätter:

”Det här är ett fantastiskt program så jag vet att ni kommer att älska.

”Det här är ett fantastiskt program så jag vet att ni kommer att älska. Det är roligt, känslosamt och levande – fullt till bredden av gåshudsminnen och roliga fadäser.”

På torsdag kommer tittarna få ta del av dessa tillbakablickar. I ett inlägg på Instagram passar Linda på att avslöja en väldigt pinsam händelse som kommer att visas.

I inlägget finns en video från tidigare säsong när bonden Johan ska träffa sin brevskrivare för första gången. När han tittar på tjejerna som står på rad framför honom känner han inte igen dem. Det visar sig att han tittar på bonden Sven-Arnes tjejer, men istället för att säga att han inte känner igen dom, spelar han med och hälsar lite osäkert på dom, tills Linda snabbt avbryter.

– Hallå Johan!, säger hon och pekar på de tjejer det faktiskt gäller, varpå Johan chockat utbrister:

– Det var därför jag inte kände igen dem! Ja…Totalt bortgjord.

I kommentarsfältet roar sig många åt klippet.

”Är såå trött, så detta är typ de roligaste jag sett på länge”, skriver en följare.

”Hysteriskt roligt!”, skriver en annan.

En av tjejerna som var med när det hände kommenterar även hon och minns tillbaka på den roliga stunden.

”Jag dör. Hur länge sen är inte det här vi var med. Sjukt roligt minne”, skriver hon och taggar flera utav de andra tjejerna som också var på plats.

Sponsrat innehåll

Andra läste även