Svåra bildgåtan: kan du hitta den gömda kvinnan i bilden?

Den här bilden har delats flitigt men väldigt få personer klarar av att hitta kvinnan som gömmer sig någonstans i bilden.


På nätet har optiska illusioner och gåtor blivit en stor hit. Internetanvändare älskar att utmanas av bilder där de måste fundera över lösningarna, och nyligen har en bild av en tysk konstnär som gömt en kvinnokropp i sitt verk väckt särskilt stort intresse.

Konstnären i fråga är Jörg Düsterwald, vars verk publiceras på Instagram där nästan 5 000 personer följer honom. Hans bilder utmärks av originalitet och realism och har blivit väldigt populära.

Nyligen delade han en bild på sociala medier där han gömt en kvinnokropp i sitt verk. Trots att hon är svår att upptäcka vid första anblicken, har många internetanvändare engagerat sig i att försöka hitta henne.

Düsterwalds projekt är kända för sin realism och detaljrikedom, vilket gör det svårt att urskilja alla element vid första anblicken. Det nyligen publicerade verket, som visar en bunker täckt av grönska, har väckt stort intresse bland nätanvändare som försöker upptäcka den gömda kvinnan genom att titta noga på bilden.

Kvinnan är diskret gömd ovanför dörren på bilden. Trots att hon inte fångar alla betraktares ögon vid första ögonkastet, kan de som noggrant granskar bilden upptäcka hennes kropp i en liggande ställning. Hon är smidigt integrerad i bakgrunden och kan lätt förväxlas med en skulptur eller en gren.

Internetanvändare har reagerat entusiastiskt på konstnärens verk. I kommentarsfältet delar de med sig av sina upplevelser och hur lång tid det tog att hitta den gömda kvinnan.

”Den steniga kvinnan, på toppen av dörren. Det tog mig 7 sekunder att hitta henne,” skrev en användare.

”Jag var tvungen att leta lite efter henne. Fantastisk bild,” kommenterade en annan.

”Såg hennes hand först,” skriver en tredje användare.

Sponsrat innehåll

Andra läste även