Trädgårdsmästaren tycker synd om den ensamma svanen – blir bästa vänner

Annons

Det finns många fina band mellan människa och djur, oavsett om det handlar om en hund, katt, fisk eller liten fågel. Den här mannen har hittat sin bästa vän i en vacker vit svan.

Den oväntade vänskapen började i Madrid, Spanien, där en man blivit vän med en stor vit svan sedan ungefär ett år tillbaka.

Mannen, Raul Pirù, är trädgårdsmästare vid det kungliga klostret i San Lorenzo i Escorial i Madrid och har sedan år tillbaka tagit hand om växterna i den enorma trädgården.

Det är just på denna unika plats som Raul hittat en oväntad vän i den vackra svanen.

Deras vänskap dokumenterades av Rauls fru, Cala, som publicerat bilder på sin Instagramsida. Där kan man se det fantastiska band som finns mellan trädgårdsmästaren och det vackra vilda djuret.

Annons

Vänskapen började med att Raul upptäckte hur ensam svanen var, och bestämde sig för att ta hand om den. Han matade svanen och vägrade överge den, precis som en riktig vän skulle göra.

Även om ägarna till denna otroliga trädgård snart planerar att skaffa även ett kvinnligt exemplar, kommer det att bli mycket svårt att ge upp en sådan vänskap.

Annons

Hur blir man då vän med en svan? Enligt Raul krävs det tre saker för att bli accepterad av det majestätiska djuret: ”Många morgnar, mycket tålamod samt mycket omtanke och detta är resultatet!”

Ett otroligt fint band mellan människa och djur! Se mer av svanen och Rauls relation i den här videon.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även