TV4 sätter stopp för Anna Brolins utseende inför Farmen

Anna Brolin förbereder sig tillsammans med den nya gruppen på gården i Skillingaryd för den kommande säsongen av ”Farmen”.

Detta populära realityprogram involverar deltagare som måste överleva på en bondgård i Småland utan moderna bekvämligheter som rinnande vatten, elektricitet och tekniska hjälpmedel. Under programmets gång tävlar deltagarna i olika tvåkamper tills en vinnare till slut koras.

Ett fascinerande inslag i ”Farmen” är att deltagarna inte har någon uppfattning om tid. Inte ens studio-teamet får ha klockor under inspelningarna.

– De som är med får ju inte veta vad tiden är. Så det har man kommit på sig själv någon gång med, säger Anna till Hänts reporter och fortsätter:

Foto: TV4

– De blir experter på att spotta om någon har glömt ta av sig klockan!

Anna förklarar också att nyfikenheten på världen utanför inspelningen är stor och att det därför är viktigt att inte avslöja för mycket information.

– De blir bra på att fråga specifika frågor. Det är mycket sånt, men det har jag blivit bra på, säger hon.

Ingen traditionell semester för Anna Brolin

Inspelningen av ”Farmen” pågår hela sommaren, vilket betyder att medan de flesta andra njuter av semester, arbetar Anna Brolin intensivt.

– Det är fullt ös för min del. Lite ledigt blir det kanske men inte den traditionella semestern, säger hon.

Men Anna lider ingen nöd. Hon förklarar att hon sprider ut sin ledighet när möjlighet ges och att hon har ”världens roligaste sommarjobb”.

– Jag står ju ute i naturen så det är inte så synd om mig. Jag har det ganska bra där i skogen, säger Anna och skrattar.

Den nya säsongen av ”Farmen” lovar att bli både spännande och utmanande, med Anna Brolin som en ovärderlig del av produktionsteamet som ser till att allt fungerar smidigt – dock utan klocka denna gång.

Sponsrat innehåll

Andra läste även