TV4-tittarnas ilska mot Martin Järborg efter inslaget i Nyhetsmorgon: ”Skärp er”

Efter en uppmärksammad intervju har Martin Järborg fått TV4-tittarnas ilska riktad mot sig.

Martin Järborg, 41, har verkligen gått hem hos tittarna i TV4:s långkörare Nyhetsmorgon. Han leder programmet på morgonen under måndag till onsdag tillsammans med kollegan Maria Forsblom, 33.

Duon har många gånger hyllats av tittarna som verkar gilla programledarparet skarpt. Det har dock kommit kritik stundtals mot Martin och Maria, där vissa tittare menar att de flamsar lite väl mycket med varandra under morgonen.

”Orkar inte se TV4 på vardagarna för det har blivit mer fnissande lekstuga och det är deras åsikter som de delar oftast. Fy! Lördagar och söndagar är alltid en seriös programledare och mycket intressanta händelser”, skrev en TV4-tittare härom nyligen på kanalens Facebook-sida.

TV4

Ilskna tittare efter inslaget

Martin Järborg har också upprört tittare efter att han anklagats för att avbryta gäster i morgonstudion, till exempel när backhopparen Jan Boklöv gästade Nyhetsmorgon nyligen.

Nu har tittarna återigen lessnat på att Martin avbryter gästerna. Senast var det under onsdagsmorgonen där han ledde programmet tillsammans med Jenny Alversjö och de behandlade folksjukdomen eksem. Den återkommande läkaren Petra skulle förklara anledningen bakom hudåkommans uppkomst, men tittarna reagerade starkt på att hon inte fick tala fritt i inslaget.

”Synd att Martin babbla i mun på läkaren så att det inte gick att höra hennes råd om så mycket som många lider av. Ändå försökte hon verkligen överrösta honom. Nu får väl ni på TV4 skärpa er”, skriver en tittare på Nyhetsmorgons Facebook-sida efter inslaget medan en annan håller med:

”Någon minut till hade hon kunnat få!”

TV4

Kritik mot cortison

Det var dock inte bara Martin som fick sin släng av sleven. I inslaget berättade läkaren Petra att hon fått kritik efter att ha rekommenderat läkemedlet cortison som behandling för olika sjukdomar.

– Ibland när jag har varit här får jag ganska ilskna kommentarer från folk som är negativt inställda till cortison. Jag måste säga att det faktiskt är så att det är en bra grundbehandling vid många sjukdomar. Men liksom alla mediciner så är det ju en medicin och när man pratar om det starkare receptbelagda cortisonet så ska man använda det enligt instruktioner. Korrekt använt så är det ett alldeles utmärkt läkemedel. Jag har behandlat mängder med patienter med cortison och det har gått bra, säger läkaren Petra.

Håller ni med tv-tittarna? Kommentera gärna era åsikter!

Sponsrat innehåll

Andra läste även