Unga kvinnan berättar om ”världens dyraste fis”: ”kostade mig en förmögenhet och blev rullstolsbunden”

Den här kvinnan påstår sig ha släppt ”världens dyraste fis”.

Cinthanie McAllister delade sin märkliga upplevelse på TikTok efter att ha vaknat med svåra magsmärtor och åkt till sjukhuset. Tillståndet visade sig vara mindre allvarligt än hon först fruktade. Enligt The Sun har videon om händelsen setts av 2,1 miljoner människor.

Efter att läkarna beställt skanningar för att utreda problemet, begav sig Cinthanie till toaletten. Där upplevde hon ”den äckligaste fis” hon någonsin varit med om och insåg att smärtan hade avtagit.

Upplevelsen visade sig emellertid inte vara tillräckligt traumatisk. Senare möttes TikTok-användaren av en ”galen” räkning.

”Hur mycket tror du att det kostade mig att släppa den fis på akuten utan försäkring? Jag säger bara…”

Det är mer. Det är mer än vad du tror. Den här fis kostade mig 92 000 kronor,” avslöjar hon. I videon berättar hon också mer om vad som ledde till att hon skickades till sjukhuset.

”För ett tag sedan vaknade jag mitt i natten med de mest outhärdliga magsmärtor jag någonsin upplevt i mitt liv. Jag var helt förstörd. Jag kunde inte gå,” säger hon.

Hon påstår att smärtan var så intensiv att hon ”var tvungen att krypa över golvet” för att väcka sin man och be om skjuts till akuten.

”De var tvungna att komma ut till bilen och köra mig in på akuten i en rullstol, eftersom jag inte kunde gå på grund av smärtan,” tillägger hon.

”Den luktade så vidrigt”

Cinthanie trodde till och med att hennes blindtarm var på väg att sprängas, vilket ledde till panik och ångest. Medan hon väntade på resultaten från sin datortomografi insåg Cinthanie att hon behövde gå på toaletten.

”Då kom världens äckligaste fis du någonsin har hört i ditt liv,” erkänner hon.

”Den luktade så vidrigt. Den var så okvinnlig. Den var så fruktansvärd. Jag är säker på att om det fanns insekter i sjukhusets väggar, blev de utbombade. Den var så jäkla äcklig.”

Sedan insåg hon att hon nu kände sig ”rätt så bra” och att smärtan kanske hela tiden orsakades av gaser i magen. Resultatet av hennes datortomografi bekräftade detta, och Cinthanie kunde andas ut – tills den chockerande räkningen kom.

I kommentarsfältet har flera hälso- och sjukvårdsexperter gett henne råd om hur hon kan minska räkningen.

”Begär en detaljerad faktura och bestrid allt du kan, för de fakturerar för allt,” skrev en användare.

”Och säg att du betalar kontant. Det borde halvera det eller mer,” sade en annan.

”Så säg bara att du vill betala av på den. Betala dem 20 dollar i månaden. De accepterar det och gör inte mer,” skrev en tredje.

Lyckligtvis kunde Cinthanie se det roliga i historien, och hon skrattar medan hon återberättar händelsen. Även tittarna delade snabbt med sig av sina egna erfarenheter i kommentarsfältet.

”Det hände mig en gång. Jag tillbringade timmar på akuten innan läkaren sa att jag hade en ’fis på tvären’,” skrev en användare.

”Det hände min dotter i Kanada. Det kostade henne bara hennes värdighet,” sade en annan med hänvisning till den stora notan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även