Vad har du för form på dina fingrar? Svaret berättar något intressant om din personlighet!

Visste du att formen på dina fingrar kan skilja sig väldigt mycket från andra personer? Det här betyder just din unika form!

Vi har alla en unik kropp och skiljer oss från andra människor, men vissa saker har vi faktiskt gemensamt. De allra flesta personer har nämligen någon av de här tre olika formerna på sina fingrar. Och vilken form du har kan säga en hel del om din personlighet!

Låter det konstigt att dina fingrar verkligen kan avslöja något om dig? Den här listan är tagen från sajten Brightside, där de menar att vissa personlighetsdrag är kopplade till en fingertyp.

Som med mycket annat på internet bör det här tas med en nypa salt, men lite intressant är det ändå. Läs vidare och se vilken fingertyp du har, och vad det säger om dig!

Välj vilken typ av finger du har:

Brightside

1. Du har ett rakt finger

Brightside

Om du har fingertyp A, ett rakt finger, är du en stark och motståndskraftig person. Du är självständig och visar inte dina känslor i första taget. Men på insidan bor det en känslig person med ett stort hjärta!

2. Du har ett spetsigt finger

Brightside

Om du däremot har ett mer spetsigt finger, som i bilden ovanför, är du en lojal och kreativ person. Du är målmedveten och slutar inte förrän du uppnått det du vill ha. Du är även rädd för att bli sårad av andra personer.

3. Ett finger med stor knoge

Brightside

Slutligen har vi fingertyp ”C”. Ni med den här formen vill helst inte gå utanför er ”bekvämlighetszon” och har svårt att acceptera utmaningar. Samtidigt är du respektfull mot andra personer och en känslig själ som inte vill såra sin omgivning.

Källa: Brightside.

Stämmer något av de här in på dig? Dela gärna artikeln och låt dina vänner testa sig!

Sponsrat innehåll

Andra läste även