Brudgummen avslöjar något chockerande under bröllopstal: sekunder senare lämnar hela familjen platsen

Annons

En brudgum gör ett chockerande avslöjande i sitt bröllopstal, vilket får hela familjen att resa sig och lämna lokalen.

En man bestämde sig för att hämnas på sin blivande fru när han upptäckte att hon varit otrogen. Det visade sig också att hon varit otrogen med ingen mindre än hans fästman. Allt detta valde han att avslöja i sitt tal.

Enligt Daily Mail har historien avslöjats i podcasten ”The Unfiltered Bride”, som drivs av bröllopsplanerarna Georgina och Beth.

Den icke namngivna mannen valde att prata om sin partners otrohet i sitt tal mitt under bröllopet. Inte nog med det, han hade även delat ut bilder på bruden som var med brudgummen. Han lämnade sedan själv platsen och hans familj följde efter.

Annons

I podcasten säger Georgina att hans familj var medveten om det innan talet. Ändå bestämde han sig för att genomföra en del av bröllopet. Han gjorde det för att han ville att bruden skulle betala för hela festen.

De har delat ett utdrag ur sin podcast på TikTok, där historien har blivit viral. Därför fick den snabbt mer än en halv miljon visningar.

”Jag har en annan historia att berätta för dig”, säger Georgina i podcasten.

”Jag kan inte berätta vem som har berättat för mig för jag får inte riktigt berätta historien. Men fan, jag ska berätta historien ändå.”

Annons

”Det var det här bröllopet. Bruden och brudgummen vigdes i en härlig ceremoni, det var en mottagning efteråt där det bjöds på frukost. De satt och åt sin mat och sedan var det tal efter maten.”

”Brudens far håller sitt tal, och sedan ställer sig brudgummen upp och säger: ”Precis innan jag börjar med ärendet går det några kuvert runt nu. Om ni alla kan öppna dem. Ja, det är bilder på bruden med brudgummen, så jag kliver nu.”

”Han tappade mikrofonen och han och hela hans familj, som redan visste, lämnade platsen. De ville att bruden skulle betala för maten.”

Detta får Beth att ifrågasätta om bruden slutade betala för maten eller inte.

”Brudens familj betalade för allt”, svarar Georgina, varefter Beth säger: ”Karma är en bitch.”

I kommentarsfältet under deras video på TikTok har många delat med sig av sina tankar om situationen. De allra flesta har hyllat mannen för att han valt att hantera de chockerande nyheterna på detta sätt.

”Jag tappade bokstavligen min käke”, skrev en person.

”Jag klandrar honom inte alls! Jag skulle göra detsamma”, skrev en annan.

”Men varför gifte han sig fortfarande med henne?” sa en tredje.

”Livet handlar om timing. Vilken legend”, skrev en fjärde.

Annons

Andra läste även