Carolina Gynnings hårda känga till Carina Berg – efter förskolebeslutet för 1-årige sonen Otto

Annons

Carina Bergs ettåriga son Otto har börjat på förskola. Nu uttrycker Carolina Gynning sina tanker kring beslutet för ettåriga sonen.

Carolina Gynning och Carina Berg är båda gravida med sina tredje barn. Vägen till fler barn var inte lätt, varken för Carolina eller Carina.

I slutet av december 2019 fick Carina och Erik Berg sitt första gemensamma barn, sonen Otto. Carina har därefter drabbats av flera missfall. Resan har bestått av flera motgångar och Carina har pratat öppet om detta, men sedan Otto kom till världen har familjelyckan varit enorm.

Efter att Carina blev gravid med bebisen i hennes mage har allting gått bra. Carina hade först svårt att ta in att hon blivit gravid utan komplikationer.

– Jag tänkte inte det, för vårt sätt att bli gravida är med en jävla insats. Vi kan inte bara slappna av och ha det gött så blir det en bebis, sa Carina när hon förklarade chocken i podcasten Berg & Gynning – Hittar sig själva.

Foto: Instagram

Carolinas väg att bli gravid har inte heller varit lätt, även hon har kantats av missfall. Idag är båda två lyckliga och gravida med sina tredje barn och lyckan är total. I podcasten blir det fokus på de pågående graviditeterna, men något annat som även hänt på senaste är att Carinas ettåriga son Otto börjat förskolan.

Annons

– Idag börjar Otto Lars Philip Berg på förskolan. Hans pappa är där med honom. Han har packat en ryggsäck till honom, full med ombyteskläder, säger Carina och fortsätter:

Annons

– Han ser ut som en rymdgubbe som ska resa till yttre rymden. Mamman och pappan tyckte att det var lite som att lämna honom till yttre rymden.

Carina visar en bild på sonen Otto för Carolina, någonting som får Carolina att erkänna att hon anser att det kanske är lite väl tidigt för förskolestart.

– Han är för gullig, jag orkar inte med det här. Ska han vara på en förskola nu? Han är för liten, Berg, säger Carolina.

Annons
Foto: Instagram

Carina försäkrar däremot Carolina om att det känns bra med beslutet och att Otto kommer att trivas.

Sponsrat innehåll

Andra läste även