De gjorde succé i dokusåpor – sedan väntade tragedier

Att slå igenom i TV-rutan är många människors dröm. Visst kan det vara glamoröst men precis som med allt så finns det en baksida också.

Flera av de som blivit kända i dokusåpor har levt ett väldigt hårt liv till följd av att dom slog igenom i tv-rutan.

Program som Farmen, Big brother, Robinson och Baren gav oss helt klart nya kändisar, men vad gör dom idag egentligen? Det kommer du få svar på nu.

Molle Holmberg känd från Baren år 2000

Johan ”Molle” Holmberg medverkade i programmet Baren under år 2000 och sedan kunde vi återigen se honom på Club Goa 2005 då han stod som vinnare av dokusåpan.

Källa: Youtube

Tack vare sitt nya kändisskap så försökte han göra en karriär inom musiken. Bland annat så deltog han i Melodifestivalen 2002 tillsammans med sångerskan Ann-Louise Hanson. Det gick rätt bra och dom tog sig med semifinal med låten ”Sluta!”.

Men vad som kanske inte människor visste om var att Molle var deprimerad.

– Jag träffade inga människor, ingen släkt, sov hela dagarna och åt nästan ingenting. Jag såg ut som ett skelett och hade typ missbruksproblem. Det låter så dramatiskt och överdrivet när man säger det, men jag försökte ta mitt liv.

– Sedan var det som att gud gick in och stoppade hela grejen. Sedan dess har jag omvärderat guds existens och är övertygad om att han finns. Det är lite märkligt egentligen eftersom ingen i min familj är troende, har han sagt i Aftonbladet.

Numera håller Molle på med konst och skriver böcker.

Fortsätt läsningen på nästa sida.

Sponsrat innehåll

Andra läste även