Hur håller du handen med din partner? Svaret avslöjar intressanta saker om er relation

Det är en fantastisk känsla att vara kär och hålla hand med sin partner. Men visste du att sättet du håller din kärestas hand faktiskt avslöjar flera saker om ert förhållande?

Låter det konstigt? Faktum är att vi håller hand på många olika sätt, oftast omedvetet. Att gå runt och hålla sin älskade partners hand är så klart jättemysigt, men det kan även berätta vart ni ligger till som partners.

I den här listan har vi samlat några av de vanligaste sätten personer håller hand på, och vad de egentligen betyder.

Ta en titt på bilderna nedanför och se vad dina hålla-i-hand-vanor betyder!

1. Händerna vända neråt

Brightside

Det här är ett vanligt grepp och betyder att ni tycker mycket om varandra, men att det kanske inte finns den där riktiga passionen. Den som har sin handflata placerat neråt är också oftast den mer dominanta och initiativrika personen i relationen.

2. Omslingrade fingrar

Brightside

Det här är två personer som har en stark passion till varandra. Det kräver dock att ni båda håller varandras hand stadigt. En mer avslappnad hand är ett dåligt tecken.

3. Hålla med ett finger

Brightside

Det här kan betyda flera saker. Antingen har känslorna svalnat lite, eller så är ni båda personer som prioriterar självständighet.

4. Dubbelfattningen

Brightside

I den här bilden ser vi att ena personer använder förstärkning från sin andra hand. Det här betyder att er relation börjar bli seriös! Så länge båda känner likadant är det bara positivt!

Den här listan är inspirerad från sajten Brightside och ska visa att våra omedvetna beteenden faktiskt säger något om våra relationer. Huruvida detta stämmer låter vi vara oklart, men lite intressant är det ändå!

5. ”Armkrok”

Brightside

Den här fattningen får oss lätt att tänka på romantiska filmer eller ett par som är på en lyxig fest. Om det ser ut så här till vardags kan det dock betyda att en av personerna söker sin partners beskydd och kan känna sig osäker.

6. Håller inte hand alls

Brightside

Vissa par håller helt enkelt inte hand över huvud taget. Om din partner undviker att hålla din hand kan det tyda på att hen inte är intresserad av dig. Du bör dock inte dra några förhastade slutsatser, det kan även betyda att hen är lite blyg eller är en väldigt privat person.

Passade någon av beskrivningarna in på dig och din partner? Lämna gärna en kommentar med din åsikt!

Sponsrat innehåll

Andra läste även