Kvinnan låg i sängen med sin älskare när hon plötsligt hör någon komma…

Annons

Kvinnan låg hemma i sängen tillsammans med sin älskare när hon plötsligt hör någon på dörren. Hon antar att det är hennes man som är utanför ytterdörren så hon får lite smått panik.

”Skynda”, säger kvinnan till sin älskare och fortsätter: ”Ställ dig där i hörnet”.

Han gör som hon säger och illa kvick så smorde hon in sin älskare i babyolja och pudrade honom med lite talkpuder. Sedan gav hon honom instruktioner hur han skulle agera.

”Nu står du här och rör inte en fena innan jag säger att kusten är klar”, viskade frun till älskaren och fortsatte ”Vi låtsas att du är en staty, så stå blixt stilla!”.

När mannen kom in i sovrummet blev han fundersam och frågade sin fru: ”Vad är det här för någonting?”.

Annons

”Det är bara en staty”, svarade frun lite nonchalant och fortsatte: ”Jag såg att grannarna, du vet familjen Svensson, de hade en likadan i sitt sovrum förra veckan så jag tyckte vi skulle ha en också”.

Med de orden så var det slutpratat om statyn. Inte ens på kvällen när paret gick och la sig kom statyn på tal.

Annons

Klockan två på natten så reste sig mannen ur sängen, gick iväg till köket på nedervåningen och kom sedan tillbaka med en ostsmörgås och ett glas mjölk som han sträckte fram till statyn.

”Här”, sa mannen till ’statyn’: ”Ät något. Jag stod som en idiot i tre dagar hemma hos Svensson och där var det ingen som bjöd mig på så mycket som ett glas vatten”.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även