Tittarna har fått nog av beteendet i Nyhetsmorgon

Stjärnkrögaren Erik Videgård, 63, är en återkommande favorit i Nyhetsmorgons studio. Den framstående krögaren och kokboksförfattaren är känd för att tillaga sina smakrika rätter live under helgmorgnarna i TV4-programmet.

Videgård är en respekterad profil inom den svenska restaurangbranschen och har genom åren startat och drivit flera populära restauranger i Stockholm.

Förutom sitt arbete som krögare, har han också skrivit flera kokböcker och är en av grundarna till Svenska Sommelierföreningen.

Som sommelier har han till och med vunnit SM-guld och tävlat i VM. Han är inte bara en matguru, utan även en populär tv-personlighet.

Foto: TV4

Videgård har under många år bjudit tittarna på inspiration och tips om exotisk mat och smaker i Nyhetsmorgon. Hans recept, fulla av kryddor och smak, är ständigt eftertraktade. Kombinerat med hans pedagogiska förmåga och varma personlighet, har Erik blivit en stor tittarfavorit.

Detta har även gästerna i Nyhetsmorgon märkt. Kriminologen Leif GW Persson, som vanligtvis tackar nej till alla sorters matinbjudningar i tv-rutan, kunde inte motstå frestelsen när Erik bjöd på havets läckerheter.

Detta ändrade till och med GW:s inställning till att äta mat i tv, tack vare Eriks läckra fiskrätter.

Foto: TV4

Utöver sina tv-uppdrag, är Videgård också aktiv på Instagram där han har över 60 000 följare. Nyligen visade han upp lite från sin vardag i ett filmklipp.

– Det tar sig! Lite finputs kvar bara. Äntligen kan jag laga mat ”på riktigt”! skrev han på Instagram och berättade att han ska resa utomlands.

Anledningen till resan? Ett bröllop, men inte hans eget.

– Sista pushen nu med produktfilmer innan resan går till Mallorca nästa vecka för att förbereda ett bröllop (Nix, inte mitt eget, är fortfarande lycklig singel…), skrev Erik Videgård på Instagram.

Han nämnde även sitt kommande framträdande i Nyhetsmorgon.

– Nästa söndag på Nyhetsmorgon är det fotbollsfinal och mat i anknytning till detta, men! Vilka kommer till final? Vad ska jag laga? Några tips? Vi ses!!

Hoppas du får en underbar sommar, Erik! Tack för alla mattips i Nyhetsmorgon!

Sponsrat innehåll

Andra läste även