Våldtäktsmannen trodde inte att en liten hund skulle störa honom på något sätt… Han hade helt fel!

Annons

Den här 2-åriga staffordterriern är en riktig hjälte! Hon heter Lola och stod för en fantastisk insats när hon räddade sin matte från en våldtäktsman.

Lolas ägare var på väg hem en tisdagskväll när en man överföll henne. Mannen höll för hennes mun och skulle precis slita av henne kläderna. Det skriver Belfast Live.

Men Lola agerade blixtsnabbt för att skydda sin matte. Hon gick direkt till attack och satte tänderna i mannens arm som blev så pass rädd att han sprang därifrån.

Nu hyllas den lilla hunden som en stor hjälte över hela internet.

Händelsen ägde rum i County Antrim på Nordirland, där trebarnsmamman var ute och gick med familjens hund Lola och våldtäktsmannen gick till attack.

Annons

– Jag hörde ingenting och han bara dök upp från ingenstans. Han tog tag i mig och drog mig i håret med sådan kraft att han rev bort en stor tova hår. Det enda jag kunde tänka på var mina tre barn och att mitt liv skulle ta slut där, säger kvinnan till Belfast Live.

Mannen höll för trebarnsmammans mun med den ena handen – och med den andra började han slita av henne byxorna. Då hade han noterat att hon hade med sig en hund och sa: ”Din hund kan titta på.”

Annons

Lola gjorde dock betydligt mer än bara tittade på. Hon morrade och bet tag i armen utan någon plan på att släppa taget. När våldtäktsmannen upptäckte att hunden inte tänkte släppa honom så flydde han från platsen, skriver Belfast Live.

Strax efter händelsen ringde kvinnan sin man som kom till platsen. Polis tillkallades och de söker nu efter en våldsman med ett tydlig signalement: Ett saftigt bitmärke på ena armen.

– Jag är glad att jag hade Lola med mig. Hon är en tvåårig staffie och är hur snäll som helst i vanliga fall. Men jag tror inte jag hade klarat mig utan henne. Hon är en riktig hjälte!

Annons

Hunden Lola förtjänar verkligen att hyllas! Dela gärna artikeln så fler få ta del av hennes hjältemod!

Sponsrat innehåll

Andra läste även