Celine har lagt över 400 000 kr på operationer för att se ut som Pamela Anderson

Annons

Många människor ser rätt annorlunda ut efter att ha genomgått ett antal plastikoperationer. Den här kvinnan har lagt över 400 000 kronor på operationer för att se ut som Pamela Anderson.

Hon är känd på Instagram för att vara ett ”Pamela Anderson wannabe” och har över 100 000 följare på sitt Instagram konto.

När Celine Centino, 24, var tonåring så blev hon mobbad för sitt utseende. Hon blev ofta kallad för ful och människor kastade nedvärderande kommentarer efter henne.

Centino som kommer från Zürich i Schweiz tröttnade på att känna sig osäker och bestämde sig en dag för att göra någonting åt det. Hon sparade så mycket hon kunde från sin lön som frisör för att ha råd med plastikkirurgi. Till slut hade hon tillräckligt med pengar för att börja göra operationer.

Hon får numera många positiva kommentarer gällande sitt utseende från främlingar.

Celine berättar att hon alltid var en glad person, men att hon inte kände sig bekväm i sitt utseende. Hon berättar att många klassade henne som ful och det gjorde henne till en sorgsen person.

”Jag ville bli glad igen, så jag ändrade min look och allt jag inte tyckte om med mig själv. Vi lever i en tid då vi kan ändra något om vi inte gillar det, så jag tog den chansen.”, berättar hon i en intervju.

Annons
Annons

Celine berättar att hon alltid har varit ekonomisk. Pengarna som hon sparade undan var öronmärkta för att gå till plastikoperationer.

När hon var mindre ville hon ha stora bröst och hennes naturliga bröststorlek var noll, berättar hon.

”Nu känner jag mig självsäker och jag är så nöjd över att ha det jag alltid velat ha. Det gör mig också starkare än jag var förut. Om någon säger något ont om mig, bryr jag mig inte om det. Ingen kan skada mig längre”, berättar hon.

Annons

Celine berättar hur hon som liten älskade Pamela Anderson i Baywatch. Hon drömde om att en dag få lika stor byst som henne. Celine berättar att hon alltid varit en stark person och ville därför ha ett lika starkt utseende.

”Jag får olika reaktioner, vissa säger att jag ser bra ut och andra säger att det är allt plast. Men reaktionerna är mer positiva än negativa, och männen blir helt förälskade i mitt utseende”, säger hon.

Sponsrat innehåll

Andra läste även