- Annons -

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blev ett par redan i tonåren. Under de senaste månaderna har man inte sett dem ihop alls. Nu börjar följarna spekulera om Phillipe har gått vidare på annat håll.

– Bianca kommer nog bli svartsjuk, skriver en person i en kommentar.

Phillipe har haft ett spännande år under 2020. Han inledde det med att starta sin egna Youtube-kanal, där han delar med sig av matlagningsvideor och recept. Han har haft flickvännen Bianca som hjälp tidigare, men nu verkar han klara sig själv.

Phillipe har över 100 000 prenumeranter på Youtube och fler än så följer honom på Instagram. Hans karriär går med andra ord uppåt och det verkar som att Phillipe har stora planer för framtiden.

- Annons -

I våras genomgick Bianca en abort då hon och Phillipe gemensamt kommit överens om att det inte var rätt tid att bli föräldrar än.

- Annons -

– Det var verkligen inget självklart val utan jag velade tusen gånger om dagen i flera gånger dagar, sa Bianca i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Bianca har pratat öppet om beslutet men Phillipe har valt att inte uttala sig offentligt alls. Med andra ord var våren en tuff period för paret och under sommaren njöt de till fullo tillsammans.

Men nu har det gått flera månader sedan paret sågs ihop och de dyker sällan upp i varandras sociala medier. Phillipe har även flyttat ifrån sin lägenhet som låg ett stenkast från Biancas.

I en ny Youtube-video på kanalen Matkanalen med Sveriges mästerkock-vinnaren Klara Lind, är Phillipe med och gästar. I klippet lagar de en kycklingragu tillsammans men det är inte bara det som har fått tittarna att spekulera.

I kommentarsfältet är det många som tydligt ser att det finns en gnista mellan Phillipe och Klara Lind.

”Någon mer än jag som tror att Klara är lite förtjust i Phillipe?”, undrar en person.

”Hon vill ha han till 100%!!”, instämmer en annan.

”Bianca kommer nog bli svartsjuk när hon ser detta”, skriver en tredje.

- Annons -