Tricket som får alla att häpna: du har ätit Toblerone fel hela ditt liv

Toblerone är en världskänd choklad, men du har förmodligen ätit det fel hela ditt liv.

Det går inte att komma runt det faktum att Toblerone är en av de mest ikoniska och välkända chokladbitarna i världen.

Trots att det är en choklad som funnits på marknaden i många år är det inte alla som tycker att det är helt lätt att äta schweizisk choklad.

Om det är något du har provat några gånger är du förmodligen också medveten om att det kan vara svårt att bryta av en chokladbit. Det resulterar i regel i att man måste vara mer eller mindre våldsam.

Men en man som går under namnet sidneyraz på sociala medier TikTok har nu avslöjat ett knep som gör det betydligt lättare att äta Toblerone.

Hela konceptet bakom hans profil på TikTok är att han delar upptäckter och trick som han gjorde först i 30-årsåldern. En av dessa är att han har kommit på hur han ska äta Toblerone utan att vara våldsam.

För faktiskt visar det sig att det inte alls är omöjligt att bryta en chokladbit från en Tobleronekaka utan att ta till våld. Allt som krävs är att du använder rätt teknik.

I videon han har delat på TikTok visar han att han enkelt kan bryta av en chokladbit med hjälp av tummen och pekfingret.

Han säger också att misstaget som har gjorts av många är att de har försökt bryta av chokladen. Trots att det kanske är planerat så är det faktiskt inte alls vad du behöver göra.

@sidneyraz

seconds to realize a lifetime of wrong #toblerone #firsttime #todayyearsold #inmy30s #todayilearned #tipsandtricks #lifehacks

♬ original sound – sidneyraz

Istället visar det sig att du faktiskt måste ’nypa’ bort den genom att trycka ihop dem med två fingrar. 

I videon, som du kan se ovan, kan du tydligt höra från sidneyraz att han själv är mycket förvånad över att ha fått reda på att det är så man ska bete sig när man skaffar en bit choklad från den ikoniska chokladkakan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även